søndag 31. oktober 2010

En perfekt søndag!

I dag har det vært en perfekt søndag, hvor det ikke har vært noe stress! Ungene har kosa seg, kledd seg ut og gått halloween:)

Jeg har holdt på med mine hobbyting og blitt inspirert av alle de flotte bloggene! Det er moro å lese de forskjellige bloggene.



For en stund siden strikket jeg noen vesker, som jeg nå har montert og pyntet. Syns den svarte ble den fineste, så det kan hende det blir flere lignende. Jeg fant ut at de metallboksene var for fine til å bli kastet, og jeg kjøpte en del fint papir fra blafre i sommer, som nå kom til nytte:)


På julemarkedet i fjor var disse musene en kjempesukess, så jeg satser på at disse blir populære i år, også, denne gang sammen med hvite mus. Syns de er morsomme:)

Jeg vurderer om jeg skal åpne butikk i Epla, det kunne være moro å prøve. Skal tenke på det til etter julemarkedet, noen som har erfaring derfra?

Håper dere alle får en flott uke, husk å benytte dere av alle mulighetene dere har!






lørdag 30. oktober 2010

Ugler i mosen....


Det er snart tid for julemarked igjen!
Jeg har blitt inspirert av en annen blogg, som hadde sydd så fine ugler, så jeg satte meg ned og tegnet mønster til disse uglene.

Syns de ble ganske morsomme, har fått sansen for ugler, det er egentlig ganske fine fugler:)

Jeg holder også på med noen mus, og det har blitt en del pulsvarmere av ulike typer:)

Jeg har også tenkt til å sy noen engler, men tiden begynner å bli knapp.

Bilder kommer etterhvert:)

Jeg er akkurat ferdig med min første praksisperiode, det har vært en hektisk tid, men jeg kom meg igjennom det, og er et skritt nærmere å bli sykepleier!


Selv om det er mye skolen, må jeg også ta meg tid til familien.

Ingrid og Ida Emilie er med på 4-H, og da er det høstfest, med fremvisning av oppgaver;) Ingrid har ikke vært med på dette før, og visste ikke at hun skulle få nål og sølvskje, så hun var veldig stolt!

Ha en god helg!



søndag 3. oktober 2010

Så har det blitt høst!

Det har blitt høst, og tilbake til skolen:)

Nå er jeg i praksis, og det er ganske hektisk! Men nå sitter gubben og ser på fotball, så da kan jeg kose meg med å oppdatere meg på alle bloggene!

Jeg har vært en langhelg i Finland, et spennende land å besøke:)


Her er et bilde tatt fra flyet til Finland. Når man har den utsikten, kan man forstå hvorfor Finland kalles for "De tusen sjøers land":)

Vi var noen timer i Helsinki, og da gikk vi blant annet innom Domkirken. En flott kirke, med en fin altertavle, og flotte lysekroner.

Naturen er flott i Finland (bildet nederst er også fra flyet)!


Søndag for 2 uker siden, ble det arrangert noe som heter Skrabberudskratten. Det er en natursti, hvor det er forskjellige poster med ulike oppgaver. Været var flott, så ungene og jeg hadde en veldig koselig dag:) Fikk tatt et bilde, hvor lyset kom så fint inn mellom trærne!

Håper alle koser seg med høsten!



Related Posts with Thumbnails